24 Ocak 2011 Pazartesi

Zor da olsa Real Madrid

Malaga maçında teknik direktör Jose Mourinho biraz revizyona gitti kadroda. Mesut, Xabi Alonso ve Khedira yedekti. Khedira yedekken oynayan Lass da yedekti işin ilginç yani. Granero ve Gago'ya emanet etmişti orta sahayı. Mesut'un yerineyse hazır olmayan Kaka'ya vermişti formayı. Kaka'nın hazır olmadığı çok açık. Mourinho ise onu hazır hale getirmek için sonradan oyuna sokmayı değil de, ilk 11 de başlatmayı tercih ediyor. Doğru da yapıyor bence. Umarım kısa sürede beklediğimiz, özlediğimiz Kaka'yı izleriz sahada.

Bu revize edilmiş kadro ilk yarıda istenileni vermedi açıkcası. 2. yarıya da Kaka-Mesut ve Gago-Alonso değişiklikleriyle başladı Real Madrid. Ama yine de o sezon başındaki rakibi bunaltan, en kısa yoldan sonuca giden Madrid yoktu sahada. Son iki maçtır skor üretmekte sıkıntı çekiyor takım. Son 2 maçta yalnızca 2 gol atılması da bunun en büyük göstergesi.

Maçın özeliyle paralel olarak Benzema konusuna gelelim. Son haftalarda Jose sürekli bir forvet istediğini dile getiriyor.Başkan Perez ve genel direktör Valdano ise Benzema'nın kazanılmasından yana. Dünkü maçta golü de Benzema attı, ancak attığının yanında dünyalara kaçırdı. Attığı gol çok şıktı. ''Gerçek Benzema'' bu dedirten bir goldü. Ancak attığının yanında kaçırdıkları ve geçen yazımda da değindiğim acemice ofsaytta kalması bu attığı gole gölge düşürmüş durumda. Şüphesiz üzerinde büyük baskı var Benzema'nın. Ancak bu attığı gol de bu üzerindeki baskıyı hafifletmezse o zaman Madrid'in bundan sonraki haftalarda işi oldukça zor.
Yazıyı Paylaş!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 

Arsenal Türkiye