9 Ocak 2011 Pazar

CR7:4- Villareal:2

3 gol 1 asist. Ronaldo'nun bu geceki performansı.Attığı 3 gol ve Kaka'ya attırdığı golle, galibiyette önemli pay sahibi. 39 maçta 41 gol. Real Madrid kariyeri. Gerçekten büyük oyuncu CR7.

4-2 kazandı Madrid. Aslında skora bakarsak biraz rahat bir maçmış gibi gelebilir. Ama hiç de öyle değildi. Dün 90. dakikada gelen Arsenal beraberliği, bügün de 79. dakikaya kadar 2-2 giden bu maç.Varsa benim gibi hem Arsenal, Hem Real Madrid taraftarı çok iyi anlar beni. Villareal çok hızlı başladı maça. Özellikle defans arkasına atılan toplar büyük sorun yaşattı Real Madrid kalesinde. Bunun ilk sinyaliyse 30. saniyede gelmişti hatta. 7.dakikada da öne geçtiler. Ancak Benzema-Mesut-CR7 işbirliği 9. dakikada beraberliği getirdi. Bu golde Mesut resmen al da at dedi Ronaldo'ya. Yine defans arkası bir topla 17'de öne geçti konuk ekip. Ancak ilk yarının son dakikalarında sağ dar bir açıdan kazanılan serbest atışta, Ronaldo önce Xavi Alonso'yla beraber topun başındaydı ve birden ceza alanına yöneldi. Alonsonun ortaladığı topa kafayı vurarak soyunma odasına 2-2'lik skorla gidebildik.

2. yarıya Lass-Khedira değişikliğyle başladık. Bu değişiklik orta sahanın hakimiyetini Madrid'e getirdi. Bu dakikadan sonra da nefes alamadı Villareal. Ancak Benzama'nın inanılmaz şekilde ofsaytta kalması bir türlü golü getirmedi. Resman üst düzey bir forvete yakışmayacak acemilikte ofsaytta kaldı. Eğer bu takımda kalıcı olmak istiyorsa, bu sorunu aşmalı. Aranan gol de 79'da CR7'den geldi. Bu dakikadan sonra çözülen rakip karşısında Kaka ile 4. golü buldu Real Madrid. İşte tam o an Jose Mourinho şovunu yaptı ve Villareal yedek kulübesini karıştırdı. Villareal teknik direktörü Juan Carlos Garrido'da bu karışıklıkla kırmızı kartı gördü.
Yazıyı Paylaş!

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 

Arsenal Türkiye