28 Nisan 2011 Perşembe

Temas Var mı Beyler ?

Chelsea'nın başındayken Barcelona’ya yenildikleri maçta Asier Del Horno’nun maçtan atılmasına neden olan Lionel Messi için Mourinho Barcelona, muhteşem tiyatrolarıyla bir kültür kenti. Bu çocuk da artistliği iyi öğrenmiş.'' demişti. Anlaşılan o ki Barcelona havası tüm futbolculara yaramış. Pedro, Busquets, Dani Alves. Maçın kırılma anı olan kırmızı karta bakalım;

Bir temas yok değil mi ? Varsa yine de bir şüpheniz, aşağıdaki videoda hem bu posizyon, hem de diğer tiyatro sanatçılarının görüntüleri var. İyi seyirler.

Yazıyı Paylaş!

2 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Saçmalamayın. Barcelona dünyanın en iyi takımı. Hatta bırakın dünyayı, uzay takımı. Her türlü kazanıyorlar. Böyle ayak oyunlarına hiç ihtiyaçları yok.

Zaten pozisyonlara iyi bakın. Arbeloa öyle bir vücut koyuyor ki, Pedro bu müdahaleden çok etkileniyor ve çarpan sert rüzgar, yüzünü inanılmaz acıtıyor. Aynı şekilde Marcelo'nun sert yumruğu Busquets'in göğüs kafesine çarptıktan sonra, o dayanlımaz acı,vücut tarafından hemen yüzüne iletiliyor. Canının ne kadar yandığı televizyondan bile çok net belli oluyordu.

Son pozisyon içinse söyleyecek söz bulamıyorum! Kırmızı kartın üstünde bir ceza olsa, o verilmeliydi! Pepe denen insan dışı yaratık, sınırları o kadar aşmış ki; yaptığı aşırı sert manyetik müdahale, Alves'in futbol hayatını bitirebilirdi! Barçalılar çok haklı. Böyle futbol falan olmaz!

aysberg dedi ki...

Sportman haklı beyler. Dağılalım.

Yorum Gönder

 
 

Arsenal Türkiye